Afspraak maken – Medisch Centrum Pandion – Lelystad
Header afbeelding
Medisch Centrum Pandion
Botter 44 14 8243 JE
Lelystad

Afspraak maken

Spreekuur van de huisarts

Iedere dag hebben de huisartsen hun spreekuur. Echter verloopt alles op afspraak, er is dus geen inloopspreekuur. Indien u meerdere klachten heeft, kunt u dit bij de assistente aangeven bij het maken van een afspraak, zij zal dan extra tijd voor u inplannen.

U kunt van 8.00uur tot 17.00uur de assistente bellen om een afspraak te maken.
Indien u op korte termijn gezien wil worden door uw huisarts, adviseren wij u om vroeg op de ochtend te bellen.

Telefonisch Spreekuur

Natuurlijk hoeft u niet voor iedere klacht en/of vraag bij uw huisarts langs te komen. Sommige dingen kunnen ook telefonisch overlegd worden. Hier kunt u ’s ochtends voor 10.15uur een afspraak voor maken, u wordt dan teruggebeld door uw huisarts.

Overleg:

Als u een korte, bondige vraag aan uw huisarts en/of praktijkondersteuner heeft, kunt u dit ook doorgeven aan de assistente. Zij zal dat voor u overleggen met uw huisarts. ’s Middags tussen 14.00 en 16.00 kunt u terugbellen om te horen wat uw huisarts geantwoord heeft. Ook uw vragen kunt u ’s ochtends voor 10.15uur aan de assistente stellen

Opvragen van uitslagen:

Uw huisarts bekijkt alle uitslagen die binnenkomen. U kunt uitslagen telefonisch bij de assistente tussen 14.00 en 16.00 uur opvragen. Alle adviezen die de huisarts geeft n.a.v. de uitslag zal hij doorgeven aan de assistente.

Spreekuur van de assistente:

Ook de assistentes hebben hun eigen spreekuur en deze verloopt over het algemeen op afspraak.
Denk hierbij aan, injecties van de prikpil en vit B12, vingerprikjes voor HB of glucose meting, bloeddrukcontrole,  wonden verbinden, het maken van hartfilmpjes, oren uitspuiten etc.

Spreekuur van de praktijkondersteuners:

De praktijkondersteuners (POH-S en POH-GGZ) hebben hun eigen agenda`s.
Indien u niet een vervolgafspraak bij uw behandelaar heeft gemaakt, kunt u via de assistente van uw huisarts een afspraak in hun agenda in laten plannen.

Online afspraken maken kan alleen voor het spreekuur van de assistente